Serviciul de relații cu clienții +40214080640 (Luni – Vineri: 9:00–17:00)

Meniuri

Căutare

Coș

Coșul este gol. Nu-i păcat?

Să faceți cumpărături de la noi este o plăcere. Un coș gol este atât de trist :-(

Coș

Coșul este gol. Nu-i păcat?

Să faceți cumpărături de la noi este o plăcere. Un coș gol este atât de trist :-(

Casă
Acasă
>
Casă
>
Bucătărie și sufragerie
>
Produse alimentare
>
Jeleuri învelite în ciocolată

Jeleuri învelite în ciocolată

Acest produs a fost adăugat la favorite.

Jeleuri învelite în ciocolată

Descriere

Cocktail cu jeleu de fructe. Ananas suculent, caise, pere, portocale și lămâi, într-un strat fin de ciocolată neagră - răcoritor și delicios! Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, 15% ciocolată neagră fină (zahăr, cacao, unt de cacao, emulgator: LECITINĂ DE SOIA, extract de vanilie), apă, gelifiant: agar-agar (E406), acid citric (E330), aromă de lămâi, aromă naturală, componență de cacao în proporție de ciocolată minim 52%. Poate conține urme de LACTATE, GLUTEN și OUĂ. Informații nutriționale: 100 g de produs conține în medie: Energie. 1522 kJ / 360 kcal , Grăsimi: 5,1 g , din care acizi grași saturati: 3,1 g , Carbohidrați: 76,4 g , din care zahăr: y 56,9 g , Proteine: 1,2 g , Sare: 0,33 g . Depozitare: a se păstra până la 18 °C.

Specificații

Složení
Zahăr, sirop de glucoză, 15% ciocolată neagră fină (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, extract de vanilie), apă, agent de gelificare: agar-agar (E406), acid citric (E330), aromă de lămâie, aromă naturală, componentă de cacao
Výrobce
Pfeiffer + Sperl GmbH, Bahnhofstrasse 88, 06901 Kemberg OT Bergwitz
Material
4x 250 g
Nutriční hodnota
100 g conține în medie: Energie:1522 kJ/360 kcal. Grăsimi: 5,1 g, din care se saturează: 3,1 g. Carbohidrați: 76,4g, din care zaharuri:y 56,9g. Proteină: 1,2 g. sare: 0,33 g.
Stocarea alimentelor
A se păstra într-un loc răcoros si uscat până la 18 °C. Termen minim de valabilitate: a se vedea ambalajul.
Dimensiune
4x250 g
Mărime
4x250 g

Recenzii 0

Nu există nicio recenzie

Evaluează

Vă recomandăm