Serviciul de relații cu clienții +40214080640 (Luni – Vineri: 9:00–17:00)

Meniuri

Căutare

Coș

Coșul este gol. Nu-i păcat?

Să faceți cumpărături de la noi este o plăcere. Un coș gol este atât de trist :-(

Coș

Coșul este gol. Nu-i păcat?

Să faceți cumpărături de la noi este o plăcere. Un coș gol este atât de trist :-(

Casă

Tava de copt paine

Acest produs a fost adăugat la favorite.

Descriere

Tendinta ascendenta de coacere a pâinii de casa a extins gama de tavi de calitate. Forma de pâine ovala are o suprafata antiaderenta TEFLON Classic si puteti scoate cu usurinta pâinea coapta din ea. Rezistenta la temperatura de pâna la 230 C. Dimensiuni: 26,5 x 16,5 x 9,5 cm. Va recomandam s-o spalati manual. Fabricat in Germania. 5 ani garantie. Suprafata antiaderenta TEFLON Classic aluatul nu se prinde Rezistenta pâna la 230 C Fabricat in Germania 5 ani garantie

Specificații

Material
Oțel
Culoarea produsului
Negru
Dimensiune
26,5x16,5x9,5 cm
Mărime
26,5x16,5x9,5 cm

Recenzii 0

Nu există nicio recenzie

Evaluează

Vă recomandăm

Acest produs a fost adăugat la favorite.

Formă din silicon pentru torturi

Formă din silicon pentru torturi

Coaceți tortul într-o formă realizată din silicon rezistent. Forma din silicon este ușoară și stivuibilă. Suprafața interioară rămâne antiaderentă după o întreținere corespunzătoare, aluatul nu se lipește de ea, iar tortul pregătit va fi ușor de răsturnat. Forma este rezistentă la temperaturi cuprinse între -40 °C și 220 °C. Dimensiuni: diametru 24 cm, înălțime 9 cm. Recomandările de întreținere ale maeștrilor patiseri: formele din silicon nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Detergentul determină ca acestea să devină prea unsuroase, iar aluatul se poate lipi de matriță. Spălați întotdeauna siliconul sub jet de apă, fără degresanți agresivi. Acest lucru va lăsa o peliculă fină de grăsime pe suprafață, care asigură proprietățile antiaderente. Forma din silicon nu se pătează și nu se varsă. Dacă doriți să fiți siguri, puteți șterge matrița cu ulei sau cu o bucată de unt. Lăsați prăjitura coaptă să se răcească mai întâi înainte de a o întoarce. Înainte de răsturnare, puteți desface ușor forma pentru a facilita răsturnarea. În acest fel veți putea scoate tortul mult mai facil. Coaceți tortul în forma din silicon și puneți-l pe o tavă de copt. Siliconul nu este stabil și se va clătina. Dacă așezați tortul direct pe grătar, s-ar putea să ajungeți să îl scoateți din cuptor deformat. Așezați forma pe foaia de copt atunci când urmează să turnați aluatul în ea. Este mai ușor să transportați tava și forma în cuptorul preîncălzit. • Matriță din silicon • Ușoară și pliabilă • Aluatul nu se coace prea tare • Rezistentă la temperaturi cuprinse între -40 °C și 220 °C • Se poate spăla manual fără degresanți agresivi

 
49,99 lei

În stoc la furnizor