Serviciul de relații cu clienții +40214080640 (Luni – Vineri: 9:00–17:00)

Meniuri

Căutare

Coș

Coșul este gol. Nu-i păcat?

Să faceți cumpărături de la noi este o plăcere. Un coș gol este atât de trist :-(

Coș

Coșul este gol. Nu-i păcat?

Să faceți cumpărături de la noi este o plăcere. Un coș gol este atât de trist :-(

Casă
Acasă
>
Casă
>
Bucătărie și sufragerie
>
Coacere la cuptor
>
Forma pentru cozonac Clasic

Forma pentru cozonac Clasic

Acest produs a fost adăugat la favorite.

Forma pentru cozonac Clasic

Descriere

Cu strat de granit, titan, ceramica si teflon. Suprafata are caracteristici neaderente de prima clasa si este rezistenta impotriva zgarieturilor.

Specificații

Culoarea produsului
cupru
Dimensiune
diametru 24 cm
Mărime
diametru 24 cm

Recenzii 0

Nu există nicio recenzie

Evaluează

Vă recomandăm

Acest produs a fost adăugat la favorite.

Formă din silicon pentru torturi

Formă din silicon pentru torturi

Coaceți tortul într-o formă realizată din silicon rezistent. Forma din silicon este ușoară și stivuibilă. Suprafața interioară rămâne antiaderentă după o întreținere corespunzătoare, aluatul nu se lipește de ea, iar tortul pregătit va fi ușor de răsturnat. Forma este rezistentă la temperaturi cuprinse între -40 °C și 220 °C. Dimensiuni: diametru 26 cm, înălțime 10 cm. Recomandările de întreținere ale maeștrilor patiseri: formele din silicon nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Detergentul determină ca acestea să devină prea unsuroase, iar aluatul se poate lipi de matriță. Spălați întotdeauna siliconul sub jet de apă, fără degresanți agresivi. Acest lucru va lăsa o peliculă fină de grăsime pe suprafață, care asigură proprietățile antiaderente. Forma din silicon nu se pătează și nu se varsă. Dacă doriți să fiți siguri, puteți șterge matrița cu ulei sau cu o bucată de unt. Lăsați prăjitura coaptă să se răcească mai întâi înainte de a o întoarce. Înainte de răsturnare, puteți desface ușor forma pentru a facilita răsturnarea. În acest fel veți putea scoate tortul mult mai facil. Coaceți tortul în forma din silicon și puneți-l pe o tavă de copt. Siliconul nu este stabil și se va clătina. Dacă așezați tortul direct pe grătar, s-ar putea să ajungeți să îl scoateți din cuptor deformat. Așezați forma pe foaia de copt atunci când urmează să turnați aluatul în ea. Este mai ușor să transportați tava și forma în cuptorul preîncălzit. • Matriță din silicon • Ușoară și pliabilă • Aluatul nu se coace prea tare • Rezistentă la temperaturi cuprinse între -40 °C și 220 °C • Se poate spăla manual fără degresanți agresivi

 
49,99 lei

În stoc 3 buc.