Serviciul de relații cu clienții +40214080640 (Luni – Vineri: 9:00–17:00)

Meniuri

Căutare

Coș

Coșul este gol. Nu-i păcat?

Să faceți cumpărături de la noi este o plăcere. Un coș gol este atât de trist :-(

Coș

Coșul este gol. Nu-i păcat?

Să faceți cumpărături de la noi este o plăcere. Un coș gol este atât de trist :-(

Casă

Formă de copt

Acest produs a fost adăugat la favorite.

Descriere

La fel de populară ca și chanterelle sau stopul este delicioasa pâine a episcopului. Pentru a o face mai ușor de copt, compania germană Zenker a produs o formă de înaltă calitate cu o suprafață antiaderentă TEFLON Classic. Forma variabilă vă permite să determinați lungimea de la 20 - 35 cm. O grilă de siguranță pe ambele părți permite ajustarea la dimensiunea dorită și previne deplasarea ambelor părți ale formei. Suprafața antiaderentă Teflon Classic permite ca patiseria finită să fie ușor răsturnată din matriță, fără efort și fără să se ardă. Matrița este rezistentă la căldură până la 230 °C. Dimensiuni: 20-35 x 11,5 x 7 cm. Material: METAL NEGRU, suprafață antiaderentă TEFLON Classic fără PFOA.

  • Variabilă - părți extensibile pentru a extinde matrița
  • Suprafața antiaderentă Teflon Classic
  • Forma extensibilă se potrivește oricărui cuptor
  • Rezistent la temperaturi de până la 230 °C
  • Ușor de întreținut
  • Fabricat în Germania
  • Garanție de 5 ani

Fabricat în Germania.

Garanție de 5 ani.

 

 

 

 

 

Specificații

Culoarea produsului
Negru
Caracteristici
Suprafață antiaderentă Teflon Classic
Ustensile pentru bucătărie
Forme și matrițe
Dimensiune
20 - 35 x 11,5 x 7 cm
Mărime
20 - 35 x 11,5 x 7 cm

Recenzii 0

Nu există nicio recenzie

Evaluează

Vă recomandăm

Formă din silicon pentru torturi

Formă din silicon pentru torturi

Coaceți tortul dvs. într-o formă din silicon rezistent. Forma sa interesantă îi va atrage pe toți cei cărora le oferiți această mare delicatesă. Forma de tort din silicon este ușoară și compactă. Suprafața interioară rămâne neaderentă după îngrijirea corespunzătoare, aluatul nu se lipește de ea, iar bundt cake-ul copt este ușor de răsturnat. Forma este rezistentă la temperaturi de la -40 °C la 220 °C. Dimensiuni: diametru 24 cm, înălțime 9 cm. Recomandări de întreținere ale maeștrilor patiseri: formele din silicon nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Detergentul le face să devină prea grase și aluatul se poate lipi de matriță. Spălați întotdeauna siliconul sub jet de apă, fără degresanți agresivi (nici măcar un borcan nu este recomandat). Acest lucru va lăsa pe suprafață o peliculă grasă fină care asigură proprietățile antiaderente. Forma din silicon nu se pătează și nu se varsă. Dacă doriți să fiți siguri, puteți șterge forma cu ulei sau cu o bucată de unt. Lăsați prăjitura coaptă să se răcească mai întâi înainte de a o răstoarnă. Înainte de răsturnare, puteți slăbi puțin forma pentru a o face mai ușor de răsturnat. În acest fel veți putea "dezbrăca" forma de tort bundt. Coaceți tortul în formă pe o tavă de copt. Siliconul nu este stabil și se va clătina. Dacă puneți bundt-ul direct pe grătar, s-ar putea să ajungeți să îl scoateți din cuptor deformat. Puneți forma pe tava de copt atunci când urmează să turnați aluatul în ea. Este mai ușor să transportați tava și forma la cuptorul preîncălzit. - Matriță din silicon - Ușoară și compactă - Aluatul nu se coace prea mult - Rezistă la temperaturi de la -40 °C la 220 °C - Se spală manual, fără degresanți agresivi

 
49,99 lei

În stoc la furnizor