Serviciul de relații cu clienții +40214080640 (Luni – Vineri: 9:00–17:00)

Meniuri

Căutare

Coș

Coșul este gol. Nu-i păcat?

Să faceți cumpărături de la noi este o plăcere. Un coș gol este atât de trist :-(

Coș

Coșul este gol. Nu-i păcat?

Să faceți cumpărături de la noi este o plăcere. Un coș gol este atât de trist :-(

Casă
Acasă
>
Casă
>
Bucătărie și sufragerie
>
Coacere la cuptor
>
Termometru pentru friptură

Termometru pentru friptură

Acest produs a fost adăugat la favorite.

-15%
Termometru pentru friptură

Descriere

Temperatura potrivită pentru gătire este esențială pentru o friptură de porc delicioasă și suculentă, fripturi fragede de vită sau cotlete de miel. Cel mai bun mod de a verifica acest lucru este cu termometrul pentru friptură, pe care pur și simplu îl înfigeți în carne și îl citiți.

Specificații

Material
Otel inoxidabil.
Dimensiune
diametru 5,3 cm, L 12 cm
Mărime
diametru 5,3 cm, L 12 cm

Recenzii 0

Nu există nicio recenzie

Evaluează

Vă recomandăm

Formă din silicon pentru torturi

Formă din silicon pentru torturi

Coaceți tortul dvs. într-o formă din silicon rezistent. Forma sa interesantă îi va atrage pe toți cei cărora le oferiți această mare delicatesă. Forma de tort din silicon este ușoară și compactă. Suprafața interioară rămâne neaderentă după îngrijirea corespunzătoare, aluatul nu se lipește de ea, iar bundt cake-ul copt este ușor de răsturnat. Forma este rezistentă la temperaturi de la -40 °C la 220 °C. Dimensiuni: diametru 24 cm, înălțime 11 cm. Recomandări de întreținere ale maeștrilor patiseri: formele din silicon nu trebuie spălate în mașina de spălat vase. Detergentul le face să devină prea grase și aluatul se poate lipi de matriță. Spălați întotdeauna siliconul sub jet de apă, fără degresanți agresivi (nici măcar un borcan nu este recomandat). Acest lucru va lăsa pe suprafață o peliculă grasă fină care asigură proprietățile antiaderente. Forma din silicon nu se pătează și nu se varsă. Dacă doriți să fiți siguri, puteți șterge forma cu ulei sau cu o bucată de unt. Lăsați prăjitura coaptă să se răcească mai întâi înainte de a o răstoarnă. Înainte de răsturnare, puteți slăbi puțin forma pentru a o face mai ușor de răsturnat. În acest fel veți putea "dezbrăca" forma de tort bundt. Coaceți tortul în formă pe o tavă de copt. Siliconul nu este stabil și se va clătina. Dacă puneți bundt-ul direct pe grătar, s-ar putea să ajungeți să îl scoateți din cuptor deformat. Puneți forma pe tava de copt atunci când urmează să turnați aluatul în ea. Este mai ușor să transportați tava și forma la cuptorul preîncălzit. - Matriță din silicon - Ușoară și compactă - Aluatul nu se coace prea mult - Rezistă la temperaturi de la -40 °C la 220 °C - Se spală manual, fără degresanți agresivi

 
49,99 lei

În stoc la furnizor